Comments

សូមប្រយ័ត្ន..!! ទាំងនេះគឺជាជំងឹដែលកើតពីការចូលចិត្តញ្ញាំជើងមាន់ ពិសេសនារីៗ…..!!!!



ជួយស៊ែរបន្តផង សូមប្រយ័ត្ន! អ្នកចូលចិត្តញ៉ាំស្លាបមាន់ ជើងមាន់ ពិសេសស្រីៗអាចបណ្តាលឲ្យកើត … គួរអោយខ្លាចណាស់ អញ្ចឹងហើយបានជាខ្មែរ យើង នៅក្មេងៗសោះឈឺជំងឺប្លែកៗ ជាច្រើនដូចខាងក្រោម៖
អ័រម៉ូនសាច់មាន់ឬអង់ទីប៊ីយ៉ូទិច (antibiotics) ជាញឹកញាប់ត្រូវបានចាក់នៅតំបន់កនិង ស្លាប ជើងមាន់ ដូច្នេះបើយើងបរិភោគស្លាបមាន់ទៀងទាត់ឬជើងមាន់។ អ័រម៉ូនសាច់មាន់ឬអង់ទីប៊ីយ៉ូទិច (antibiotics) ជាញឹកញាប់ត្រូវបានចាក់នៅតំបន់កនិង ស្លាប ជើងមាន់ ដូច្នេះបើយើងបរិភោគស្លាបមាន់ទៀងទាត់ឬជើងមាន់។
ជើងមាន់ និងស្លាបមាន់ គឺជាអាហារដ៏ពេញនិយមបំផុតសម្រាប់មនុស្សមួយចំនួនធំ ព្រោះវាមានរសជាតិឆ្ងាញ់ ហើយមានតម្លៃថោកថែមទៀត។ ប៉ុន្តែ បើយោងតាមគេហទំព័រ soha បានចុះផ្សាយថា ចំពោះមនុស្សស្រីដែលឧស្សាហ៍ទទួលទានស្លាបមាន់ ឬជើងមាន់ ក្លាសេញឹកញាប់ពេក អាចធ្វើឲ្យប៉ះពាល់ដល់ការផលិតអ័រម៉ូន ហើយប្រឈមនឹងការកើតជំងឺមហារីកម្រិតខ្ពស់។
ក្រុមអ្នកជំនាញមានប្រសាសន៍ថា ជើងមាន់ និងស្លាបមាន់ ដែលនាំចូលខុសច្បាស់ត្រូវបានគេចាក់បញ្ចូលអ័រម៉ូន ឬថ្នាំអង់ទីប៊ីយោទិច។ ជាពិសេសជើងមាន់ និងស្លាបមាន់ដែលក្លាសេយូរ មានផ្ទុកបាក់តេរីច្រើន និងមានធំក្លិនឆ្អាបឈាមខ្លាំង។ ហេតុនេះហើយ ទើបគេប្រើប្រាស់ថ្នាំសម្លាប់មេរោគ ដើម្បីលាងសម្អាតឲ្យនៅស្រស់បានយូរ តែវានឹងមានលក្ខណ:ស្លេក ហើយរីកធំជាងមុន។
ដោយសារតែឃើញពីផលប៉ះពាល់ទាំងនេះហើយ ទើបក្រុមអ្នកជំនាញបានណែនាំឲ្យជៀសវាងការទទួលទានជើងមាន់ និងស្លាប់ ដែលក្លាសេទុកយូរ ព្រោះវាមានគុណភាពទាប ហើយប៉ះពាល់ខ្លាំងដល់សុខភាព៕

សូមប្រយ័ត្ន..!! ទាំងនេះគឺជាជំងឹដែលកើតពីការចូលចិត្តញ្ញាំជើងមាន់ ពិសេសនារីៗ…..!!!! សូមប្រយ័ត្ន..!! ទាំងនេះគឺជាជំងឹដែលកើតពីការចូលចិត្តញ្ញាំជើងមាន់ ពិសេសនារីៗ…..!!!! Reviewed by KH-Tour & Agriculture on July 19, 2017 Rating: 5

No comments:

Sponsor

Powered by Blogger.